70% av Stor-Elvdølene har fått første vaksinedose

Alle voksne over 18 år skal nå ha fått tilbud om 1. dose med vaksine, men det er mange som ikke har møtt opp til avtalt tid i sommer.

Åpen kontordag på Besøkssenter Østerdalen

I forbindelse med "Reguleringsplan for Rogner massetak og reguleringsplan for rv. 3 Evenstad - Imsroa syd, planendring" inviterer Statens vegvesen til åpen kontordag ved Besøkssenter Østerdalen.

Info om positiv hurtigtest, fredag 23.07.21

Fredag 23.7.21 testet en person positivt på en hurtigtest i Stor-Elvdal. Det viste seg på kontrolltest tatt fredag og lørdag at vedkommende hadde falsk positiv test. Stor-Elvdal kommune har for øyeblikket ingen smittede eller innbyggere i karantene.

Info fra kriseledelsen - 23.07.2021

Positiv hurtigtest på Koppang i dag fredag 23.7.21 klokken 13:00

Kaupangrmart'n 2021

Nå er det endelig klart for Mart'n. Du finner program for hver dag i oversikten under.

16.07.2021 - Status vaksinering

Torsdag 8 juli ble det satt 126 doser og torsdag 15 juli ble det satt 84 doser. Halvparten i risikogruppe 5 er fullvaksinert. Alle i risikogruppe 6,7 og 8 har fått sin første dose. Innkalling til vaksinasjon kommer på SMS ca 1 uke før vaksinasjon. Vaksinasjonsteamet oppfordrer alle som blir innkalt å møte til oppsatt time .

Tilskudd til lokale virksomheter

Lokale virksomheter som er rammet av nasjonale og lokale smitteverntiltak får utbetalt 460.000,- kr i kompensasjonstilskudd.

Østerdalen Esportklubb etablert

Lokale ildsjeler innen e-sport har den senere tid samarbeidet med Stor-Elvdal Kommune for å etablere Østerdalen Esportklubb. Erfaringer fra tilsvarende klubber i både inn og utland har blitt hentet inn og Innlandet Fylkeskommune har bidratt med rådgivning.

Sommerstengt Tynset trafikkstasjon

På grunn av ferieavvikling vil Tynset trafikkstasjon være sommerstengt fra og med 12. juli til og med 30. juli 2021.

Fysioterapeut har sagt opp avtale

Fysioterapeut Bryndis Olafsdottir har sagt opp sin avtale i Stor-Elvdal kommune. Vi arbeider med å få på plass ny fysioterapeut i hennes praksis.