Aktuelt

Påvist tre positive hurtigtester (Covid-19) i vår kommune

Det er i dag 20. mai påvist tre positive hurtigtester med Covid-19 i vår kommune. Smitte er blant annet tilknyttet Koppang skole, og aktuell klasse er informert.

Info og anbefalinger fra kriseledelsen 18.5.2021

  Det er ikke påvist nye smittetilfeller i Stor-Elvdal etter 17. mai. Med bakgrunn i den pågående smittesituasjonen i nabokommunene anbefaler vi at arrangementer for voksne utsettes, i første omgang til og med 24. mai. Arrangementer for barn og unge gjennomføres som planlagt.

Kunde i butikk med påvist Covid-19 smitte.

Det har i dag fredag 14. mai vært en kunde innom Kiwi Koppang som viste seg å være smittet med Covid-19. Dette skjedde i tidsrommet 1500-1530. Vi ber kunder som har vært innom i dette tidsrommet være obs på symptomer og ha lav terskel for å teste seg.

Dialogseminar og kommunestyremøte er utsatt

  Dialogseminar 18. og 19.05.2021 og kommunestyremøte 19.05.2021 er utsatt

Smitteutbrudd i nabokommuner

Innbyggere i Stor-Elvdal oppfordres til å unngå unødvendige reiser til kommunene i Nord-Østerdal og andre kommuner med pågående smitteutbrudd. Det oppfordres også til å unngå besøk fra disse kommunene inntil man har fått kontroll over smittesituasjonen.

17. mai i Stor-Elvdal 2021

Stor-Elvdal kommune har justert tidligere annonsert program i tråd med de nasjonale føringene for 17.mai feiring.

Fritidskortordningen utvidet til våren 2022

 Stor-Elvdal er med videre, og 10 nye kommuner er plukket ut til å delta i tillegg til de «gamle».

I samtale med veteraner

I forbindelse med frigjøringsdagen og veterandagen 8. mai, samlet vi et knippe lokale veteraner på Sollia Krigshistoriske Museum i Sollia, til en samtale rundt sine erfaringer i utenlandstjeneste for Norge.

Til toppen