Bli med på folkehelsekampanjen Sykle til VM 2017

Av: Tore Sandberg | Publisert: 24.04.2017 11:50:50

Tråkk til og bli med på folkehelsekampanjen Sykle til VM 2017. Da får du også gjort deg bedre kjent i kommunen vår!

Folkehelsekampanjen "sykle til VM" startet 18. april og er i regi av Tv2 og sykkel VM i Bergen 2017.
Stor-Elvdal er en av kommunene som er med på denne kampanjen.
Sykler man lengst kan man vinne fine premier, få besøk av Dag Otto Lauritzen og vinne billetter til VM.
Viktigst av alt: her kan alle være med å delta, liten som stor.
Å sykle er godt for kroppen, og gir et økt aktivitetsnivå i hverdagen. Vi håper mange henger seg på!

Last ned appen "sykle til VM" og nå flest mulige punkter/turmål rundt om i Stor-Elvdal!
Det er i alt 16 punkter, med ulik avstand og både langs veg, i terrenget og kjente punkter som for eksempel Evenstad bru.

Alle kan være med

“Sykle til VM» er en mobilapplikasjon, som kan lastes ned gratis på appstore og google play. . Aktiviteten registreres på applikasjonen, og du kan vinne premier ved spesielle GPS-punkt, litt tilsvarende det populære Pokemon GO. Hovedpremiene er blant annet billetter til VM, tur til Paris, treningsøkter med proffsyklist med mer.

Mer info om appen og premier

Appen heter "Sykle til VM"

• Gratis registrering og bruk
  • Se punktene i kartet og trykk på «Trå videre» når du setter i gang
  • Du kan sykle, gå eller jogge
  • Punktene har fire ulike farger og det gjelder å hente alle farger i løpet av en uke.
  • Alle punkter kan gi premie, men det varierer hver uke.
  • Premiene vises i app’en når du ankommer punktet.'

Sykle til jobben aksjonen

Vi benytter også anledningen til å reklamere for Sykle til jobben aksjonen. La bilen stå og ta sykkelen til jobb. Mer informasjon og påmelding finner du på aksjonens hjemmeside: http://www.sykletiljobben.no/blog/post/101148/velkommen-til-sykle-til-jobben-2017!?ispage=true

Sist oppdatert: 24.04.2017 12:39:19