Vellykket Fotballskole tross korona

Av: Jørund Hjeltnes Langdal | Publisert: 02.09.2020 12:27:16
Fotballskolen 2020

​Årets Tine Fotballskole på Koppang ble en suksess under helt andre forutsetninger en vanlig.

Koppang fotballklubb gjennomførte årets fotballskole helgen 28. - 30. august. Med korona-situasjonen hengende over seg stod smittevernarbeidet ​i fokus.

Jan Erik Vestad i fotballklubben berømmer alle som la ned en innsats for å dette til.

"Jeg må si jeg er veldig stolt og ydmyk for at jeg får være med å arrangere denne fotballskola i regi av Koppang FK. Alle som en, som har bidratt på en eller annen måte, har gjort en kjempejobb. Det være seg instruktører, kjøkkenhjelp, kiosk, koronaansvarlige, det sportslige og dommere. Jeg vil også berømme alle barna som har deltatt på vår fotballskole. Vi ble jammen meg 96 barn som deltok i år.🙂 Det er ingen sak å arrangere en fotballskole, med så mange blide og trivelige unger".

Nye løsninger på matservering og kohorter måtte på plass. En tidkrevende jobb, men med et solid og rutinert dugnadslag er det meste løsbart.

kfk fbsk 1.jpg kfk fbsk 2.jpg

Sist oppdatert: 02.09.2020 13:14:56