Her er årets 5 på topp-turer 2018

Av: Tore Sandberg | Publisert: 14.06.2018 14:24:15

​Det er klart for fem nye turer til Stor-Elvdals mange fjelltopper og turmål! Årets turer er Pika (Sollia), Brennkroktjern (Koppang østkjøl), Hovarden (Tryliveien), Heievola (Birkebeinervegen) og Embretstuskjæret (Opphus).

​Kassene står oppe i perioden 15.06 -15.09. PS: HUSK Fellestur kartslipp stolpejakt og tur til Brennkroktjern søndag 17.06.18 fra Koppang skole kl. 11!

5 på topp er i år et samarbeid mellom DNT Åmot og Stor-Elvdal og Stor-Elvdal kommune, og det er nye, røde turkasser med DNT merke på alle turmålene.

Når du er på toppen: Skriv deg inn i boka som ligger i kassen med godt leselig dato, navn, adresse og telefonnummer. Deltagerpremier trekkes blant de som har vært på alle 5 toppene i perioden, men vi vil også ha premie til turglade barn og trekning blant  turgåere som har gått minst 3 av turene

Servicekontoret og biblioteket trykker også opp turbeskrivelsene på papir til dem som ønsker det.
Vi vil også legge ut turene på mobilappen UT.no

Vi vil gjerne ha fine turbilder og tips om ruter som er dårlig merket eller beskrevet, eller annet en bør være obs på. Ta hensyn når du ferdes i skog og mark - og husk skogbrannfare og bålforbud.

GOD TUR!

Sist oppdatert: 15.06.2018 14:35:25