Invitasjon til sesongsalg ved Storelgen 2019

Av: Tore Sandberg | Publisert: 28.03.2019 08:24:18
Storelgen hode

​Storelgen har fått internasjonal medieoppmerksomhet i vinter. Det kan lokalt næringsliv utnytte på flere måter, blant annet gjennom sesongsalg ved rasteplassen i sommer.

​Lokale næringsdrivende inviteres til å søke om lov til salg og markedsaktiviteter ved Storelgen sommeren 2019. Aktører som tillates ved Bjøråa rasteplass må være lokale, og ha aktiviteter som bidrar til å rendyrke elgkonseptet ved rasteplassen.

​Det er inngått en ny avtale mellom Statens vegvesen og Stor-Elvdal kommune for 2019. Sommersesongen defineres i 2019 som perioden 20. juni-15. september

Det er utarbeidet klare retningslinjer for plass og bruk av aktuelle arealer rundt Storelgen. Både av hensyn til trafikksikkerhet og rasteplassens formål og arkitektoniske utforming.

Salgsboder: Det tillates en salgsbod av mat om gangen med samme plassering som ved fjorårets salg. Nødvendige godkjennelser for matsalg må foreligge.

"Markedsplass": Under servicebyggets tak tillates inntil to aktører av gangen. Det settes opp to bord klare til bruk.

I henhold til avtalen med Statens vegvesen skal kommunen motta søknader og velge ut hvilke aktører som får plass ved Storelgen i sommer.

Det kan foruten salg av mat være for eksempel utstilling/salg av brukskunst, souvenirer, håndverk mm.

Dette er en spennende mulighet for lokale næringsdrivende og aktører til å profilere seg og selge sine produkter!

Interessert? Send søknad til postmottak@stor-elvdal.kommune.no

innen 15. april. OBS: I søknad skriv hvilke perioder det er ønskelig å stå. Samt hvilke produkter man ønsker å selge.

For evt spørsmål, på epost til storelgen@stor-elvdal.kommune.no

eller rådgiver samfunn og næringsutvikling, Bjørn Vegard Øiungen mob 95783713, epost: Bjorn.Vegard.Oiungen@stor-elvdal.kommune.no

Sist oppdatert: 28.03.2019 09:03:58