Kommunalt løypekjøringstilskudd – søknadsfrist 20. januar 2020

Av: Jørund Hjeltnes Langdal | Publisert: 09.01.2020 13:38:51

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I vedtatt årsbudsjett for 2020 er det lagt inn tilskudd til løypekjøring til allmenne formål. Vi har i år satt søknadsfrist 20.01 slik at politisk behandling og fordeling kan foretas på møte i SKO utvalget den 05.februar.

Kommunale tilskudd til lag og foreninger reguleres av vedtatte retningslinjer for kommunale kulturmidler, og skal inneholde all dokumentasjon som etterspørres.

Søknad om løypekjøringstilskudd skrives på eget skjema og skal i tillegg inneholde følgende opplysninger:

•             Ca antall fritidsboliger i området
•             Dokumentasjon på egenfinansiering. (Innbetalt frivillig eller fast løypekjøringstilskudd)
•             Kvaliteten på løypene. (Eks løypemaskin med 2 spor, scooter med/uten sporlegger)
•             Hvor og hvor ofte løypene kjøres opp (Helger, hele sesongen, ferier)
•             Link til hjemmeside eller annet som viser løypekartet for området

Opplysningene i søknaden legges inn i løypekart og annen informasjon om tilbud og tjenester til brukerne. Brudd på avtale vil kunne medføre konsekvenser for senere tildeling av tilskudd dersom ikke relevant årsak blir oppgitt.

Tilskuddet er et stimuleringstilskudd, og forutsetter innslag egenfinansiering, samt nødvendig dugnadsinnsats avhengig av ønsker og ambisjonsnivå. Det kan bli stilt krav om samordning av løypekjøring før tilskudd blir innvilget. Størrelsen på tilskuddet er en del av den årlige budsjettbehandlingen, og vil kunne variere fra år til år.
​​​
Ta gjerne kontakt om dere har spørsmål.

Kontakter

Sist oppdatert: 06.02.2020 00:52:35