Koronavirus

23.07.2021 - Positiv hurtigtest på Koppang i dag fredag 23.7.21 klokken 13:00. Totalt 11 personer er satt i karantene, 4 personer unngår karantene grunnet de er fullvaksinerte, der en er delvis vaksinert.

Alt om siste nytt, testing og vaksinering Nasjonale tiltak

Snøbrøyting og vinterdrift av veger

Vårt mål er å skape god framkommelighet og trygge vinterveger for alle. I Stor-Elvdal kommune har vi ca. 300 km??? veg som som skal brøytes og strøs om vinteren, i tillegg til gang- og sykkelveger. Vi setter stor pris på tålmodigheten deres, og gjør det vi kan for å holde veiene ryddet for snø slik at alle kan komme trygt frem.

Tilbakemelding om vintervedlikehold av kommunale veger

Meldingen sendes direkte til brøytekoordinatoren og vegforvalteren i kommunen. Det gis ikke svar på disse meldingene, men de tas hånd om så fort det lar seg gjøre.

I tilfelle vi trenger ytterligere opplysninger, legg ved navn og telefonnummer (ikke obligatorisk).I tilfelle vi trenger ytterligere opplysninger, legg ved navn og telefonnummer (ikke obligatorisk).
Felt merket med * må fylles ut