Stor-Elvdal fritidsklubb

Stor-Elvdal Fritidsklubb - Klikk for stort bilde

Stor-Elvdal fritidsklubb er en sosial, trygg og rusfri møteplass for ungdom mellom 13 og 18 år som er lokalisert i Aktivitetshuset i Storgata 113 midt i Koppang sentrum. Her kan du treffe jevnaldrende, drive med hobbyaktiviteter eller spille spill som biljard, bordtennis, Airhockey, Playstation. Vi har også et stort utvalg av gode gammeldagse brettspill av alle slag. 

Det arrangeres også turer og arrangementer i samarbeid med klubbstyret, og vi lager gjerne enkle varme måltider eller baker sammen når det passer. Du er velkommen til å engasjere deg i klubbstyret, og til å ta initiativ til aktiviteter og turneringer. Mange ønsker også å bruke klubben som et fristed for å snakke og slappe av. 

Klubben samarbeider med FAU ved Stor-Elvdal ungdomsskole som blant annet har ansvar for Natteravnordningen i kommunen. Fritidsklubben er et trygt sted hvor det alltid er voksne tilstede som har tid til deg. 

Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe!

Åpningstider:

Statusoppdatering fritidsklubben

Stor-Elvdal fritidsklubb holder åpent hver mandag kl. 17.00-21.00. I tillegg er klubben åpen èn fredag hver måned og arrangerer sporadiske turer og aktiviteter.
De faste klubbkveldene arrangeres i skolens høst- og vinterferie, stengt jul-, påske- og sommerferie. Klubben er gratis, og det tilbys gratis skyss hjem etter klubbkveldene fredag for ungdom bosatt ute i grendene.

Aldersgrenser:

8. klasse til fylte 18 år. Enkeltarrangementer og turer kan ha andre aldersgrenser. Dette blir annonsert.

Ta gjerne også kontakt med klubbleder Jan Erik Vestad på tlf: 950 71 073 eller e-post: Jan.Erik.Vestad@stor-elvdal.kommune.no.

Stor-Elvdal fritidsklubb har egen fac​ebookside og annonserer ellers aktiviteter og beskjeder på medlemsgruppen i Snapchat  Stor-Elvdal fritidsklubb

  

Til toppen