Fritidsklubben

Stor-Elvdal fritidsklubb er et rusfritt lavterskeltilbud på Storstua midt i Koppang sentrum.  Her kan du treffe jevnaldrende på fritiden med tilbud om ulike aktiviteter. Du kan også engasjere deg i klubbens  klubbstyre, være med å holde aktiviteteter og turneringer, eller du kan bare bruke oss som et fristed for å snakke og slappe av. Fritidsklubben er et trygt sted hvor det alltid er to voksne tilstede.

 

 

Noen av aktivitetene vi kan tilby:

Filmrom, biljard, bordtennis, matlaging/baking, airhockey, playstation4, stort diskotek og et velutstyrt bandrom. Vi har egen kiosk hvor det i tillegg til ordinære kioskvarer hver klubbkveld, er mulig å kjøpe seg et rimelig måltid varm mat.
Vi finner på ulike arrangementer, temakvelder og hobbyaktiviteter i løpet av året etter ungdommenes ønsker. Det arrangeres i blant turer og større arrangementer, samt jevnlige aktiviteter og kurs på klubbkveldene.

Kommunen spanderer gratis klubbskyss hjem etter klubbkveldene for de som bor utenfor sentrum, innenfor kommunens grenser.

FAU har natteravnordning hver fredag, og politiet er også innom iblant for å se at alle har det trygt og godt.

Åpningstider:

Tirsdager kl. 18.00-22.00
Fredager kl. 19.00-23.00
Åpent i skolens høst- og vinterferie, stengt jul-, påske- og sommerferie. 

Aldersgrenser:

8. klasse t.o.m. 18 år

Gratis inngang!

Katinka Vestad er fungerende klubbleder. Kontaktes på e-post Katinka.Vestad@stor-elvdal.kommune.no eller telefon 47 45 83 49.

Stor-Elvdal fritidsklubb har egen fac​ebookside

Til toppen