Frisbeegolf

Det er anlagt en frisbeegolf bane med 9 kurver i området Koppang skole, Stor-Elvdal ungdomsskole og Koppang barnehage. Dette er en enkel og tilgjengelig bane som passer utmerket for nybegynnere og grupper som vil spille sammen. Banen ligger bare 1 km fra Koppang sentrum og det er romslig parkeringsplass ved Koppang skole 

Diskgolfer fås kjøpt på Sport1 Koppang, men kan også lånes fra Stor-Elvdal utlånssentral i Storgata 113 (tlf 457 37 169) eller biblioteket i Storgata 107 ( tlf 474 58 301). Åpningstider og tilgjengelighet finner du ved direkte søk på hjemmesiden 
 

 Kart over banen

 

 

 

Hvordan spille diskgolf

Det er om å gjøre og bruke så få kast som mulig fra utkastfelt og opp i kurv. Man kaster neste kast fra der disken  landet og det er alltid den som ligger lengst i fra kurv som kaster først. Man skal alltid ha èn fot i bakken bak  disken(innenfor et område på str. med et A4 ark) når disken slippes ut av hånda, enten man står i ro og kaster eller tar et tilløp. Man kan også bruke en markør(mini) som man legger ned foran disken om man f.eks ønsker å kaste samme disk igjen. Bruker man 3 kast på en par 3 så får man 0, bruker man 2 kast får man -1, bruker man 4 kast får man +1 osv. Score kan man f.eks. føre i UDisc-appen. 

OB (out of bounds):

Hvis disken din havner i OB så kaster du fra der disken sist berørte eller var over godt område med ett straffekast. Du kan trekke deg inntil èn meter inn fra OB-linjen når du kaster neste kast (det er ikke lov å stå i OB når du kaster). 

Baneregler:

  • Aldri kast om det er fare for å treffe folk, dyr, biler etc.
  • Alltid vent til gruppa foran deg er ferdig med hullet før du kaster ut.
  • Ta med deg søpla di til nærmeste søppelkasse.
  • Det er kun lov å flytte på “døde” ting, som kvister etc. på bakken. Ikke knekk greiner eller kvister som er i veien for deg. Naturen er en del av banen. 
  • Slipp forbi grupper/spillere som kommer bak deg hvis din gruppe bruker lengre tid.

Kart over hullene

Til toppen