Ytterlige tilskudd for næringslivet

Stor-Elvdal kommune har mottatt ytterligere tilskudd fra kommunal- og moderniseringsdepartement til å avhjelpe lokale virksomheter som har lidd under smitteverntiltak. Vi oppfordrer bedrifter som har hatt tap i 2021 til å søke.

24.09.2021 - Info fra Stor-Elvdal kommune

Kjære alle innbyggere, ansatte og tilreisende i Stor-Elvdal kommune. Lørdag 25.9 åpner samfunnet igjen og tidligere begrensninger som gjelder antall som kan samles og avstand på en meter oppheves.

Midlertidig endring - timebestilling ved Stor-Elvdal kommunale legekontor

Legekontoret vil kun ta imot henvendelser som gjelder øyeblikkelig hjelp i perioden 24. september – 07. oktober. Bakgrunnen for dette er overgang til nytt journalsystem og redusert kapasitet i legetjenesten.

Verdensdagen for psykisk helse

Verdensdagen for psykisk helse markeres over hele verden 10. oktober hvert år og er blant Norges største kampanjer for psykisk folkehelse.  Målet er å øke kunnskap, bevissthet og forståelse om hva som fremmer god psykisk helse, og gjøre det lettere å snakke åpent og fordomsfritt om hvordan vi har det.

Påminnelse om bestilling av skogbruksplan

Kommunen minner om fristen for bestilling av ny skogbruksplan med miljøregistrering som er 25.9.2021 Les mer her Ta kontakt med rådgiver skogbruk for spørsmål

17.09.2021 - Info fra kriseledelsen

Det er ikke registrert nye smittetilfeller siden forrige statusoppdatering 15.09. Det er i dag fredag 17.09. utført testing og svar på disse vil foreligge i løpet av helgen.

Veteranplan for Stor-Elvdal

Kommunestyret behandlet forslag til Veteranplan for Stor-Elvdal kommune den 15.09.2021 sak 2021/59. Det ble fattet følgende enstemmig vedtak: Veteranplan for Stor-Elvdal kommune, revidert 12.08.2021, vedtas.

15.09.2021 - Info fra kriseledelsen

Det er ingen nye smittede siden søndag 12.09. Det ble foretatt totalt 228 ordinære PCR tester ved teststasjonen mandag denne uka. I dag onsdag kl. 16.00 er det ikke rapportert om at noen av disse var positive.

Slik stemte Stor-Elvdølene

Stortingsvalget 2021 ble gjennomført mandag 13. september. Senterpartiet ble største parti og Arbeiderpartiet nest størst.

13.09.2021 - Info fra kriseledelsen

Det er ingen nye testsvar i dag. Men det utføres ca. 200 tester i dag og svar på disse vil foreligge i løpet av morgendagen.