Koronavirus

11.06.2021 - Stor-Elvdal kommune følger nå nasjonale anbefalinger med unntak av skole som driftes på gult nivå fram til ferien.

Interkommunal Koronatelefon vil ikke være i drift i perioden uke 25 – 32. Trykk på lenke nedenfor.

Alt om siste nytt, testing og vaksinering Nasjonale tiltak

Viktig melding til husstander tilkoblet Koppang vannverk!

Det er påvist intestinale enterokokker i drikkevannet fra Koppang vannverk. Vi anbefaler å koke drikkevannet inntil dere mottar ny beskjed. Les mer her.

Råd ved kokepåbud/kokevarsel

Koking av drikkevannet på Koppang

Vi anbefaler abonnenter tilknyttet Koppang vannverk å koke drikkevannet.

Søk treningstid og øvingstid i Storstua

Nå kan du søke om øvingstid og treningstid i Storstua for sesongen 2021/2022. Søknadsfrist er 1. august. Søknadene behandles av Idrettsrådet og kommunen i uke 32.

Årets 10 på topp turer er klare

Turene passer for de fleste turgåere, og vil by på varierte opplevelser i ulike deler av kommunen vår. Du finner digitale turkart og beskrivelse på UT.no

Trampolina på Kjemsjøen er sjøsatt

Vanntrampolina på Kjemsjøen ble sjøsatt tirsdag formiddag.

Arbeidet med Bygdebok for Stor-Elvdal - Grend og slekt 3-4 er i gang igjen.

Arbeidet med Grend og slekt 3 og 4 var i sluttfasen da prosjekttiden utløp den 31.12.2020. Etter et opphold siden slutten av mars i år, er det dermed gledelig at arbeidet med innspurten nå kan settes i gang for fullt!

Status for Kjemsjøen badeplass oppdatert

Sola skinner og det er allerede godt besøk på badeplassen ved Kjemsjøen. Det er flere som lurer på når flytebrygge og vanntrampoline vil bli utplassert og det er tid for en liten oppdatering.

Åpning av Birkebeinervegen

Birkebeinervegen mellom Messelt og Øvre Åstbru åpner 11. juni kl. 16.00.

Vedtatt reguleringsplan for Atna idrettspark

Reguleringsplanen for Atna idrettspark ble behandlet i Stor-Elvdal kommunestyre, 22.04. 2021, sak 2021/29, med følgende enstemmig vedtak:

Åpent museum på Nystu i sommer

Lokale guider med hjerte for Nystu skal sørge for variert sommerprogram i helgene fra om med 3.juli til og med 8.august. Vi ønsker alle velkommen til et trivelig og lærerikt besøk på vårt vakre og ærverdige bygdetun i hjertet av Trønnesgrenda.

Bruktsalg på det gamle biblioteket

Bruktsalg på det gamle biblioteket mellom kl. 12-16. Fra tirsdag 08.06 til lørdag 12.06