Innbyggerkaffe, våren 2024

Har du spørsmål du ønsker svar på, eller har du lyst til å bli bedre kjent med de som representerer og jobber for kommunen vår?

Sterk vind i fjellområdene

Det neste døgnet er det meldt sterk vind, oppe i sterk storm i kastene i fjellområdene i kommunen.

Åpent folkemøte om felles Sti- og løypeplan for Sølnkletten

Sølnkletten er utpekt som ett av ti nasjonale villreinområder, dvs. et villreinområde som anses som særlig viktig. Kommunene Alvdal, Folldal, Rendalen og Stor-Elvdal har arealer innenfor Sølnkletten villreinområde.

Kommunelaget vant storturnering

Årets bedriftsturnering i innebandy ble avholdt i Storstua fredag 26. januar. Hele 11 lag var påmeldt. Fjorårsvinner Byggmester Ulvmoen stod som arrangør.

Stiftelsesmøte, Nasjonalforeningen Stor-Elvdal demensforening

Kultursalen i Storstua var godt besøkt da Nasjonalforeningen Stor-Elvdal demensforening ble stiftet den 23.01.2024. Foreningen tar nå fatt på den viktige jobben det er å være interesseorganisasjon for personer med demens og deres pårørende.

Endringer i kulturtilbudet 2024

Det nye året er godt i gang, med mye å se fram til enten en trives best utendørs eller inne med en bok, notehefte eller strikkepinner. Mange er også brukere av kommunens kulturtilbud og lokalene i Storstua, Aktivitetshuset og biblioteket.

Besøk av statsforvalter Knut Storberget

Statsforvalteren i Innlandet er på en reise rundt i alle Innlandets kommuner. Stor-Elvdal var kommunebesøk nummer 30.

Løypetilskudd 2024

Nå kan du søke om løypetiskudd. Søknadsfrist 05.02.24

Pass-bussen kommer til Koppang 21/3-2024

Politiets tjenester knyttet til pass og ID-kort.

Besøkssenter rovdyr Østerdalen

Les statusrapport 2023 og virksomhetsplan for 2024.