Nytt system for reseptbestilling

Med nytt system kommer en ny måte å bestille resepter på. Da må du først skaffe deg en app:

Vil du være med å arrangere EM og VM i fluefiske?

Bootcamp i Stasjonsparken

Er ikke formen helt der den pleide å være etter pandemien? Nå kan du bli med på bootcamp i Stasjonsparken på Koppang.

Info fra legekontoret

Vi har nå gått over til nytt journalsystem som heter Pasientsky på legekontoret, og vi ber om tålmodighet med oss som jobber der og forståelse for at ting kan ta litt tid.

Ytterlige tilskudd for næringslivet

Stor-Elvdal kommune har mottatt ytterligere tilskudd fra kommunal- og moderniseringsdepartement til å avhjelpe lokale virksomheter som har lidd under smitteverntiltak. Vi oppfordrer bedrifter som har hatt tap i 2021 til å søke.

24.09.2021 - Info fra Stor-Elvdal kommune

Kjære alle innbyggere, ansatte og tilreisende i Stor-Elvdal kommune. Lørdag 25.9 åpner samfunnet igjen og tidligere begrensninger som gjelder antall som kan samles og avstand på en meter oppheves.

Midlertidig endring - timebestilling ved Stor-Elvdal kommunale legekontor

Legekontoret vil kun ta imot henvendelser som gjelder øyeblikkelig hjelp i perioden 24. september – 07. oktober. Bakgrunnen for dette er overgang til nytt journalsystem og redusert kapasitet i legetjenesten.

Påminnelse om bestilling av skogbruksplan

Kommunen minner om fristen for bestilling av ny skogbruksplan med miljøregistrering som er 25.9.2021 Les mer her Ta kontakt med rådgiver skogbruk for spørsmål

17.09.2021 - Info fra kriseledelsen

Det er ikke registrert nye smittetilfeller siden forrige statusoppdatering 15.09. Det er i dag fredag 17.09. utført testing og svar på disse vil foreligge i løpet av helgen.

Veteranplan for Stor-Elvdal

Kommunestyret behandlet forslag til Veteranplan for Stor-Elvdal kommune den 15.09.2021 sak 2021/59. Det ble fattet følgende enstemmig vedtak: Veteranplan for Stor-Elvdal kommune, revidert 12.08.2021, vedtas.