Koronavirus

23.07.2021 - Positiv hurtigtest på Koppang i dag fredag 23.7.21 klokken 13:00. Totalt 11 personer er satt i karantene, 4 personer unngår karantene grunnet de er fullvaksinerte, der en er delvis vaksinert.

Alt om siste nytt, testing og vaksinering Nasjonale tiltak

Mulig Delta-smitte i Stor-Elvdal

Lørdag 19. juni har smittede personer vært på gjennomreise i Stor-Elvdal. Disse har vært innom Tiurn kro og Shell på Øverengsmoen.

Kjenner du noen fortjener å bli årets ildsjel (er) 2020/ 2021?

Det har gått to år siden sist årets ildsjeler ble kåret. Den lange Koronaperioden har begrenset mye, men vi er helt sikre på at det ha foregått mye og viktig ildsjelarbeid selv om det kanskje ikke har vært like synlig som vi er vant til.

Viktig beskjed angående Covid-19 vaksine

På grunn av tekniske problemer ber vi om at de som ikke har fått bekreftelse på innsendt påmelding til vaksine, eller fått innkalling til vaksine, sender en SMS til vaksinetelefonen på nr. 940 28 699 med navn og fødselsdato.

Drikkevannet fra Koppang vannverk er friskmeldt.

Det er ikke påvist noen bakterier i vannprøver tatt på ledningsnettet mandag 21. juni,  og vi friskmeldinger drikkevannet i dag onsdag 23. juni.

Søk treningstid og øvingstid i Storstua

Nå kan du søke om øvingstid og treningstid i Storstua for sesongen 2021/2022. Søknadsfrist er 1. august. Søknadene behandles av Idrettsrådet og kommunen i uke 32.

Årets 10 på topp turer er klare

Turene passer for de fleste turgåere, og vil by på varierte opplevelser i ulike deler av kommunen vår. Du finner digitale turkart og beskrivelse på UT.no

Trampolina på Kjemsjøen er sjøsatt

Vanntrampolina på Kjemsjøen ble sjøsatt tirsdag formiddag.

Arbeidet med Bygdebok for Stor-Elvdal - Grend og slekt 3-4 er i gang igjen.

Arbeidet med Grend og slekt 3 og 4 var i sluttfasen da prosjekttiden utløp den 31.12.2020. Etter et opphold siden slutten av mars i år, er det dermed gledelig at arbeidet med innspurten nå kan settes i gang for fullt!

Status for Kjemsjøen badeplass oppdatert

Sola skinner og det er allerede godt besøk på badeplassen ved Kjemsjøen. Det er flere som lurer på når flytebrygge og vanntrampoline vil bli utplassert og det er tid for en liten oppdatering.

Åpning av Birkebeinervegen

Birkebeinervegen mellom Messelt og Øvre Åstbru åpner 11. juni kl. 16.00.