Kulturnytt for september 2022

En oversikt over arrangementer og møteplasser i kommunen.

Åpning av nye Koppang barnehage

Nye Koppang barnehage er tatt i bruk. Alle er velkomne til å komme se, onsdag 7. september mellom 16:00 og 17:00.

Montér Koppang tildelt Miljøfyrtårnprisen

I dag hadde ordfører og varaordfører et meget hyggelig besøk hos Montér Koppang, Midt Østerdal Landsbrukssenter. Anledningen var at bedriften var tildelt Miljøfyrtårnprisen for 2022 gjennom et langsiktig arbeid for å oppfylle strenge krav med hensyn til arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk.

Generasjonssang på Moratunet med naturbarnehagen

Det var stor sangglede da Generasjonssang med Gry Oda ble gjennomført tirsdag 30. august på Moratunet sykehjem.

Kunstutstilling

Tore Solberg sin nye kunstutstilling "Spontanitet og refleksjon" åpner neste uke i Glommasalen i Koppang sentrum. Utstillingen skal henge frem til 30. september.

Pop-up-bibliotek i Stor-Elvdal

I 2022 vil det være mulig for grendelag, organisasjoner, institusjoner og bedrifter i Stor-Elvdal å booke besøk av Stor-Elvdal hovedbibliotek.

Stor-Elvdal fritidsklubb

Et nytt klubbår er i gang!

Evenstad bru stengt

Statens vegvesen har i samråd med Innlandet og Viken fylkeskommuner besluttet å stenge 14 fagverksbruer i tre, i påvente av at årsaken til brukollapsen på fylkesvei 254 på Tretten blir klar.

Ny frisbeegolf bane i Koppang

Det er anlagt en frisbeegolf bane med 9 kurver mellom skoleplatået og Kjemsjøen badeplass, og snart er den klar for åpning!

Strømstøtte for frivillige lag og organisasjoner

Lotteri- og stiftelsestilsynet forvalter strømstøtteordningen til frivillige lag og organisasjoner som regjeringen opprettet med bakgrunn i de ekstraordinære strømprisene. Ordningen har som formål å motvirke negative konsekvenser av de høye strømprisene.