Aktuelt

Evenstad bru - Oppdatering fra Statens Vegvesen

Slik kontrollerer Statens vegvesen de 14 fagverksbruene i tre som har vært eller fortsatt er stengt

Søknad om løyve til motorisert ferdsel i utmark - søknadsfrist 10. oktober

Du kan nå søke leiekjøringsløyve for snøskuter.

Bli med å markere eldredagen på Koppang

Eldrerådet, i samarbeid med pensjonistforeningen, inviterer til hyggelig markering av den internasjonale eldredagen. Vel møtt i Storstua på Koppang, lørdag 1.oktober fra kl. 12:00 til 15:00

Pårørendeskole i demens

Pårørendeskolen er et kurstilbud til deg som har et familiemedlem eller en nær venn med demenssykdom. Personen med demens kan bo i eget hjem eller på institusjon.

Koronavaksinering - oppfølgingsdose

Torsdag 9. september fikk 227 personer oppfriskningsdose i Stor-Elvdal

Åpning av Matias Faldbakkens kunstverk "Skyldner"

På Kjøllen, nasjonal turistveg Rondane.

Ny sesong med Frivillig Frisk!

Velkommen til Frivillig Frisk! et lavterskel treningstilbud med fokus på forebygging av helse i samarbeid med kommunens fysioterapeut. 

Årlig gebyr for tilsyn på private avløpsanlegg

Kommunestyret i Stor-Elvdal kommune har vedtatt å innføre gebyr for tilsyn med private (mindre) avløpsanlegg fra og med 2022.  Gebyret skal betales for eiendommer med innlagt vann, og som ikke er tilkoblet kommunalt avløpsnett. Dette er et årlig beløp som skal finansiere alt arbeid kommunen utfører for å hindre forurensning fra mindre private avløpsanlegg. Gebyret faktureres nå i september.

Historisk dag i Stor-Elvdal - Koppang barnehage åpnet

Skolestarterne i Koppang barnehage klippet snorene for å markere åpningen av den nye barnehagen. Det er første gang i historien at det har blitt bygd ny barnehage i Stor-Elvdal.     

El-bil ladere stengt

Stor-Elvdal kommunes elbil-ladere ved Storstua og ved FIAS-returpunktet i sentrum er stengt inntil videre. Hurtigladere ved Koppangsenteret må derfor benyttes. Vi beklager de ulemper dette måtte påføre brukerne, og vi ønsker sammen med næringslivet å bidra til langsiktige bærekraftige løsninger innen el-billading.  

Til toppen