Stor-Elvdal kommune holdt innlegg på fastlegekonferansen

Stor-Elvdal kommune er lagt merke til i prosessen med å etablere en faglig dyktig, erfaren, stabil og godt organisert fastlegeordning.

Høring navnesak

Statens kartverk har reist navnesak i Stor-Elvdal kommune og inviterer innbyggere til å komme med høringssvar.

Tom brønn?

Lange perioder med godvær og tørke kan føre til at husstander med privat vannforsyning/brønn opplever at brønnen går tom for vann. Hvis brønnen går tom kan Stor-Elvdal kommune tilby gratis vann som huseier henter selv.

Feiring av 17 jubilanter i Stor-Elvdal kommune

Torsdag 12. mai ble det avholdt en markering for ansatte i kommunen som har vært ansatt i 25 år og helt opp til 40 år.

Velkommen til åpen dag i nye Koppang barnehage

Koppang barnehage flytter inn i splitter nye lokaler høsten 2022! Bygget er straks ferdig og i den forbindelse ønsker vi å invitere til åpen dag.

Oppstart av feltsesong for skogtakstprosjektet

Skogbruksplanlegging med miljøregistrering starter nå sin feltsesong i det omfattende skogtakstprosjektet.

Meråpent bibliotek vil bli stengt inntil videre

Det har dessverre vært hærverk på biblioteket lørdag 7 mai. Biblioteket vil være stengt utenfor bemannet åpningstid inntil videre.

Stor-Elvdal kommune inviterer til næringsseminar med fokus på reiseliv.

Onsdag 11. mai inviterer vi til et seminar for å diskutere potensialet som ligger i reiselivsutvikling i kommunen vår. Samlingen gjøres i samarbeid med Destinasjon Røros og Stor-Elvdal Hotell.

Innspill-kaffe i biblioteket

Ordfører Even Moen og stabsleder Geir Rekve inviterte til innspill-kaffe i Stor-Elvdal bibliotek 06.05.22. Trym Holton Olstad var også der, han har praksisplass i kommunen. Denne gangen var fokuset rettet mot beredskap og flyktninger fra Ukraina.

Forlenget søknadsfrist kompensasjonsordning – Stor-Elvdal Kommune

Driver du en virksomhet som har vært særlig hardt rammet av de siste smitteverntiltakene under Covid perioden?