Aktuelt

Kulturnytt for januar og februar 2024

En oversikt over arrangementer og møteplasser i kommunen.

Åpent arbeidsmøte om Stor-Elvdal museum Nystu Trønnes

Et nytt år med rimfrost på gamle vinduer og tid for nyttårsforsetter, og kanskje også nye løsninger på noen gamle utfordringer. 

Informasjonsmøte om fiberutbygging

Stor-Elvdal kommune og Eidsiva Bredbånd inviterer til informasjonsmøte om fiberutbygging fra Prestenget til Vangen og Atna: Tirsdag 16. januar 2024 kl. 18:00. Storstua, Storgata 124, 2480 Koppang

Oppsummering av kulturåret 2023

Vi skriver 2024, og vinterværet danner en vakker ramme for oss her i Stor-Elvdal. Med tunge og dramatiske hendelser globalt og en utfordrende kommuneøkonomi lokalt, kan  det være godt  å minne hverandre om alt det positive som foregår i vår lille kommune.  Den gode hverdagen er nok det viktigste for de fleste av oss, og muligheten til å ha meningsfylte, aktive dager alene eller sammen med andre betyr mye for livskvaliteten. Naturen har vi rett utenfor døra, klar for friluftsliv i alle former. I tillegg er mange av oss aktive i minst èn frivillig forening, lag eller kulturaktivitet med treff og øvinger  i et lokalt grendehus, i Storstua, på biblioteket eller Aktivitetshuset. 

Industritomter på Sundfloen selges

Stor-Elvdal kommune har for salg regulerte industritomter på Sundfloen Industriområde gbnr 16/19 og 17/454. 

Politiet advarer: Svindel særlig mot eldre personer

Nå er det høytid for svindel og en svindelmetode som tidligere har lurt eldre personer i Stor-Elvdal for flere hundre tusen er nå igjen aktuelt. Noen ringer og utgir seg for å være fra politiet. De kan ringe fra samme telefonnummer som politiet bruker og opplegget kan virke veldig proft.

Nå er det tid for å lese av vannmåleren

Nå er det tid for årlig avlesning av din vannmåler. Du vil motta varsel om avlesning på SMS eller avlesningskort pr. post. Vi trenger din avlesning for å avregne rett vann- og avløpsgebyr.

Hva gjør at du føler deg hjemme? 

Desember måned. Det sitrer i kroppen. Av spenning og forventninger. Vi tenner lys og fyrer i peisen. Gleder oss over kulden som kommer snikende og den første snøen som faller.  Lukten av nybakte pepperkaker sprer seg i de tusen hjem og du kjenner smaken av gløgg, med kanel, kardemomme, rosiner og nøtter. Lukten og smaken av jul, kos og tradisjoner. Hjemme sammen med familien eller venner. 

Kulturnytt for desember 2023

En oversikt over arrangementer og møteplasser i kommunen.

Feil i høringsdokumenter - Økonomiplan 2024-2027 med årsbudsjett 2024

Korrigering av teknisk feil i forbindelse med gebyrsatser på avløp.

Til toppen