Tilskudd til lokale virksomheter

Lokale virksomheter som er rammet av nasjonale og lokale smitteverntiltak får utbetalt 460.000,- kr i kompensasjonstilskudd.

Østerdalen Esportklubb etablert

Lokale ildsjeler innen e-sport har den senere tid samarbeidet med Stor-Elvdal Kommune for å etablere Østerdalen Esportklubb. Erfaringer fra tilsvarende klubber i både inn og utland har blitt hentet inn og Innlandet Fylkeskommune har bidratt med rådgivning.

Sommerstengt Tynset trafikkstasjon

På grunn av ferieavvikling vil Tynset trafikkstasjon være sommerstengt fra og med 12. juli til og med 30. juli 2021.

Fysioterapeut har sagt opp avtale

Fysioterapeut Bryndis Olafsdottir har sagt opp sin avtale i Stor-Elvdal kommune. Vi arbeider med å få på plass ny fysioterapeut i hennes praksis.

Sentralbord - Åpningstider

Fra og med mandag (28.06.21), vil åpningstidene på sentralbordet være fra kl 10.00-14.00 alle hverdager. Det betyr at vi starter opp igjen med ordinære åpningstider. Sentralbord: 62 46 46 00 .

Mulig Delta-smitte i Stor-Elvdal

Lørdag 19. juni har smittede personer vært på gjennomreise i Stor-Elvdal. Disse har vært innom Tiurn kro og Shell på Øverengsmoen.

Kjenner du noen fortjener å bli årets ildsjel (er) 2020/ 2021?

Det har gått to år siden sist årets ildsjeler ble kåret. Den lange Koronaperioden har begrenset mye, men vi er helt sikre på at det ha foregått mye og viktig ildsjelarbeid selv om det kanskje ikke har vært like synlig som vi er vant til.

Drikkevannet fra Koppang vannverk er friskmeldt.

Det er ikke påvist noen bakterier i vannprøver tatt på ledningsnettet mandag 21. juni,  og vi friskmeldinger drikkevannet i dag onsdag 23. juni.

Søk treningstid og øvingstid i Storstua

Nå kan du søke om øvingstid og treningstid i Storstua for sesongen 2021/2022. Søknadsfrist er 1. august. Søknadene behandles av Idrettsrådet og kommunen i uke 32.

Årets 10 på topp turer er klare

Turene passer for de fleste turgåere, og vil by på varierte opplevelser i ulike deler av kommunen vår. Du finner digitale turkart og beskrivelse på UT.no