Lucia og Lussi

Luciafeiringen lyser så fint opp i mørketida med både lys og fin barnesang. 

Sollia barnehage

På luciadagen var varaordfører Ane og jeg invitert til luciafeiring i Sollia barnehage. Etter at barna våre har blitt store og startet på skolen er luciafeiringen en av de tingene vi savner ved barnehagetiden. Det har bestandig vært så koselig og stemningsfullt. Små barn i hvite kjoler, med glitter og lys som synger så fint. Det var akkurat like hyggelig som vi husket det i Sollia denne stemningsfulle morgenen også. Det ble kaffe, lussekatter og hyggelig prat med foreldre og barn. Vi vil få takke for invitasjonen og for ei trivelig førjulsstund. Det satte vi stor pris på.

Lussiforestilling

Dagen etter var det duket for Lussi forestilling i Storstua. Koppang skole satte opp to forestillinger denne dagen for foreldre og familie. Det var en helt strålende og fantastisk forestilling. Her har virkelig alle barn og voksne stått på for å lage en magisk førjulsstund for publikum. Alle barna var på scenen, noen sang og de hadde ulike roller, både små og store. Og det beste av alt var den stoltheten de utstrålte på scenen. Så fint å se barn som samarbeider så godt og som hjelper hverandre når det trengs. Så mange replikker, og de hadde lært seg alle.  Rett og slett imponerende. Slike oppsetninger er med på å styrke samholdet og vennskap på tvers og gir gode minner i minneboka for liten og stor. Også er det så fint å se at barna får skinne, det fortjener de virkelig. Tusen takk for en flott forestilling og tusen takk til alle dere ansatte som har stått på for at dette ble så bra. Dere gjør en strålende jobb!

Jeg hadde lovet elevene å ta på meg ordførerkjedet for anledningen, noe jeg gjorde med stolthet og glede. Det er jammen i meg stas å få være ordfører i ei bygd med så flinke og fine unger, dyktige ansatte og et strålende publikum. 

Til toppen