Musikalske Stor-Elvdal

Vi har så mange fantastisk gode musikere, band, sangere og kor i bygda vår, og det skal vi være skikkelig stolte av. Høy kvalitet og utøvere som er dyktige i det de gjør, og tydelig stolte av det de leverer.  Med god grunn. Det er stas å være publikum på kulturelle arrangementer med lokale og dyktige musikere. 

Hadde gleden av være på Vimarida sin jubileumskonsert i Storstua, hvor de feiret bandet sin 15 årsdag. Første del av konserten så hadde vi gleden av å høre på Stig Gustu Larsen fra Atna. En strålende musiker og låtskriver. 

Vimarida består av lokale musikere fra Stor-Elvdal og Åmot. I tillegg til faste bandmedlemmer var det også med to gjesteartister på sang og fløyte. De har utgitt flere album og musikkvideoer. De er også kjent for å synge sangen “Moose Truce” som ble brukt under elgkrigen med Canada. Den sangen ble også spilt under en NHL hockeykamp i Las Vegas, USA. Det er stort. 

Koppang Mandskor inviterte til korkafe på Koppang Gamle Stasjon. Koret sto for flott sang til glede for oss alle som var tilstede. Det ble en hyggelig stund med korsang, i tillegg til allsang og sosialt samvær. Og visste du at Koppang Mandskor ble stiftet i 1904? Det betyr at de har gledet andre med sin sang i 119 år. 

Til toppen