Staselig besøk på ordførers kontor

Det er stas for ordføreren når det kommer 20 blide og glade elever fra 2. og 3. klasse og to supre og dyktige lærere på besøk på kontoret. Blide, nysgjerrige og gromme barn som har tegnet flotte tegninger som nå henger fint på veggen, og som vil glede alle som er innom kontoret.

Inne på ordførers kontor henger ei stor og fin tavle. Ved innflytting var denne tom, og det måtte vi gjøre noe med. Så jeg sendte en henvendelse til 2. og 3.klasse om de ikke hadde lyst til å tegne noen fine tegninger som kunne henge der. Det hadde de kjempelyst til og de ble invitert til kontoret for en høytidelig overrekkelse. De kjempefine tegningene kom på tavla og de som ville fikk prøvesitte ordførers kontorstol. Den ble vi enige om at snurret veldig bra. Vi snakket også litt om ordførerkjedet og kommunevåpenet vårt, om hva det er og hvorfor vi har det. De hadde gode svar og refleksjoner på begge deler. 

Vi spiste pepperkaker og drakk saft sammen mens vi snakket om ulike ting. Det ble en koselig førjulsstund på Aktivitetshuset. Barna stilte ordfører gode spørsmål og de var veldig engasjerte. De var naturlig nok opptatt av svømmebasseng og når vi får vårt eget her i kommunen. De fortalte også litt om skolehverdagen sin og hva som er favorittfaget. 

Alle fikk løfte på ordførerkjedet for å kjenne hvor tungt det er, det var spennende. Også sang de en kjempefin sang, som de skal synge på neste ukes Lussi forestilling. Og dit skal også selvfølgelig ordføreren, med kjede, for vi fant ut at det var en høytidelig anledning hvor det var viktig og riktig å bruke ordførerkjedet.

Tusen takk for besøket, jeg håper dere kommer på besøk igjen.  

Til toppen