Statsforvalteren kommer til Stor-Elvdal

Stor-Elvdal kommune får besøk av Statsforvalter Knut Storberget, som er på sin Knut på tur 2.0 reise rundt om i alle kommuner i Innlandet. 

Vi gleder oss stort til å få besøk neste uke og vi er godt i gang med planleggingen. 

I første del av programmet får tid til å presentere noe vi er stolt av i kommunen vår. Her er det mye å velge i, men jeg valgte til slutt temaet «Fellesskapende aktiviteter for små og store». For å få til det har jeg samlet en gjeng med engasjerte og dyktige personer til å hjelpe meg. Sammen har vi skapt et godt program og vi skal få vist frem flere ting vi er stolte av. Vi skal blant annet på besøk i Tekna Park, få musikalske innslag fra kulturskolen, høre litt om frivilligheten og dugnadsarbeid både i idretten og i tilknytning til Aktivitetshuset. Et variert og godt program som vi gleder oss til å få presentert. Skulle selvfølgelig fått vist frem mye mer, men det skal vi få til ved en senere anledning. 

Her er gjengen som er med å planlegge besøket: 

Anita Moe og Torkild Øien fra Tekna Park

Årets Ildsjelprisvinner Jan Erik Vestad 

Leder for Aktivitetshuset Adam Bielek

Enhetsleder kultur Janne Mellum 

Rektor på kulturskolen Lillian Vardenær

Det er ingen sak å skulle planlegge når man har så mange som umiddelbart takker ja og vil bidra i planlegging og gjennomføring. Igjen så beviser det at vi har en enorm dugnadsvilje i kommunen vår og innbyggere og ansatte som står på for å vise frem det vi er stolte av. For vi har så utrolig mye å være stolte av! 

I tillegg til dette så består også programmet av dialog med administrasjonen og besøk på Norsk kultursenter. Formannskapets medlemmer er også invitert til å være med denne dagen. 

Følg med, fortsettelse kommer :) Jeg gleder meg!

Privat
Til toppen