Bredbånd

Etablering av fiber - Østsida

Stor-Elvdal kommune har signert avtale med Eidsiva Bredbånd om fiberutbygging fra Koppang til Stai. Prosjektet er en dugnad mellom Nkom, Innlandet fylkeskommune og Stor-Elvdal kommune. Støttemidler på over kr 6 500 000,- fra de involverte er med på å muliggjøre disse prosjektene.

Kundene er og en viktig del av dugnaden. 

For å kunne beslutte utbygging er Eidsiva avhengig av 32 bestillinger (65% av husstandene). 

Laje med sine underentreprenører står for gjennomføring av utbyggingen. Vi vil komme med individuell tilbakemelding på leveransedato når oppslutningsmålet er nådd. 

Godt informasjonsmøte.

Eidsiva arrangerte informasjonsmøte med aktuelle interessenter på Stor-Elvdal hotell, tirsdag 29. mars. Det var godt oppmøte og det ble registrert mange bestillinger.

Det er kun husstander som har mulighet til å få fiber til hjemmet i denne omgang.

Med fibernett kan du få:

  • Lynraskt bredbånd med hastigheter opptil 1000 Mbps. Du får en svært stabil linje med like rask opplasting som nedlasting, og kapasitet til hele husstanden
  • Digital-tv fra Altibox med full frihet til å skreddersy din egen kanalpakke
  • Tilleggstjenester 

Utbyggingsområde

Området det gjelder (innenfor rød strek, se kart).

Kart over Østsida nord og Østsida sør.

Eidsivas landingsside for prosjektet kan du lese mer og ta kontakt for uforpliktende tilbud. 

Er du ikke innenfor på kart, men ønsker fiber til hjemmet kan du sjekke her, eller kontakte kundesenteret på 612 00 612 eller privat@eidsiva.net

Covid-19 situasjonen kan føre til materiell- og ressursknapphet og dermed påvirke tidspunktet for sluttleveranse til enkeltkunder. Situasjonen vurderes fortløpende.

Til toppen