Bibliotek

Hvert år sitter alle biblioteksjefer i landet og registrerer aktiviteten de hadde i året som gikk. Som lovpålagt tjeneste er dette en av pliktene som må oppfylles. Statistikken sendes inn til Nasjonalbiblioteket og blir tatt med i den nasjonale bibliotekstatistikken. 

Tore Solberg sin nye kunstutstilling "Spontanitet og refleksjon" åpner neste uke i Glommasalen i Koppang sentrum. Utstillingen skal henge frem til 30. september.

I 2023 vil det være mulig for grendelag, organisasjoner, institusjoner og bedrifter i Stor-Elvdal å booke besøk av Stor-Elvdal hovedbibliotek. 

Nå kan du finne grønne skravlekopper ved kaffemaskinen i biblioteket. Om du velger drikken din i en skravlekopp, viser du andre i lokalet at du gjerne snakker litt med noen mens du drikker den. 

Et helt nytt tilbud på biblioteket!

Biblioteket har mottatt en stor bokpakke med nederlandske og arabiske bøker som du kan låne. 

Takk til alle som var innom og slo av en prat med 6. april. Vi fortsetter møtepunktet 5. mai. Hjertelig velkommen til en uformell prat over en kopp kaffe.

Bygdebokforfatter Vegard Sæther overrakte de to siste bindene av Grend og slekt, bygdebok for Stor-Elvdal til ordfører Even Moen. 

Nå er det mulig å skaffe seg det fjerde og siste eksemplaret i serien Grend og slekt, bygdebøkene om Stor-Elvdal.

Til toppen