Koronavirus

23.07.2021 - Positiv hurtigtest på Koppang i dag fredag 23.7.21 klokken 13:00. Totalt 11 personer er satt i karantene, 4 personer unngår karantene grunnet de er fullvaksinerte, der en er delvis vaksinert.

Alt om siste nytt, testing og vaksinering Nasjonale tiltak

Fritidskortordningen utvidet til våren 2022

Stor-Elvdal er med videre, og 10 nye kommuner er plukket ut til å delta i tillegg til de «gamle».

I samtale med veteraner

I forbindelse med frigjøringsdagen og veterandagen 8. mai, samlet vi et knippe lokale veteraner på Sollia Krigshistoriske Museum i Sollia, til en samtale rundt sine erfaringer i utenlandstjeneste for Norge.

Arbeidene i gang på ny barnehage

Mandag 10 mai starter Tronfjell Maskin AS opp med graving til den nye barnehagen.

Vassdragsmidler til tiltak og aktiviteter i Stor-Elvdal

Innlandet fylkeskommune har fordelt tilskudd gjennom ordningen fylkeskommunale vassdragsmidler og hele 4 av 14 tildelinger gikk til Stor-Elvdal!

Varsel om støyende arbeid langs rørosbanen

Varsel om støyende arbeider i forbindelse med ballastsupplering og sporjustering på jernbanenettet i Område Nord sesong 2021.

Lokal vinner i drikkekartong-lotteriet!

Laila J Laurentz, Koppang, har vunnet 10.000 kroner i kartonglotteriet. Kartongen ble trukket ut blant tusenvis av andre drikkekartonger hos FIAS og blant kartonger fra hele landet nå i september. ”Skyll og brett” kartonger har dermed blitt til en gevinst på 10.000 kroner til en lokal vinner i drikkekartonglotteriet. Innsamlingen er en del av den kommunale renovasjonsordningen.

Oppdatering Koronavirus 19.04.21

Stor-Elvdal kommune følger nasjonale koronatiltak. Vi anbefaler allikevel fortsatt bruk av munnbind der man kommer tett på andre folk som for eksempel i butikker, bensinstasjoner og serveringssteder.

Ledig stilling (vikariat) hos Konsek Øst IKS

Grunnet permisjon i vår bedrift søker vi etter konsulent i 80 % stilling i ett års vikariat. Det kan bli mulighet for fast ansettelse. Arbeidssted er på vårt kontor i Fjellgata 4 i Kongsvinger.

Ordføreren takket smittevernlege Tone Hagen for innsatsen

Ordfører Even Moen troppet opp hjemme hos fungerende smittevernlege Tone Hagen med en oppmerksomhet fra Stor-Elvdal kommune.

Kompensasjonsordning

Stor-Elvdal Kommune mottatt 250.000 kr fra kommunal- og moderniseringsdepartementet til kommunal kompensasjonsordning for lokale virksomheter.