Flere tilfeller av Covid-19 i vår kommune

Det er per i dag 3.1 bekreftet tre nye tilfeller av Covid-19. Som følge av disse siste tilfellene er ca 20 personer i karantene

Tilskudd til friluftsaktivitet (lokale og regionale tiltak) 2022

Ordningen skal medvirke til økt deltakelse i helsefremmende, trivselsskapende og miljøvennlig friluftsliv for alle grupper i befolkninga.

Omikron i Stor-Elvdal kommune

Det er nå ett bekreftet tilfelle av Omikron - virus i Stor-Elvdal kommune.

29.12.2021 - Smitte i Stor-Elvdal kommune

Det er nå fire tilfeller med påvist Covid-19 i kommunen. Som følge av disse fire er ca. 15 personer i karantene.

Åpningstider for biblioteket i julen

I julen vil det være endringer i bemannet åpningstid for Stor-Elvdal bibliotek. Meråpent tilbudet biblioteket har kan man bruke hver dag mellom 7-23 dersom du har registrert lånekortet ditt for denne tjenesten.

Kulturnytt jul- og nyttårsspesial 2021

Kulturnytt kommer nå ut i papirform igjen. Vil du ha en kjapp oversikt over arrangementer og aktiviteter kan du hente et eksemplar hos Stor-Elvdal bibliotek.

Seks råd i julehøytiden

I førjulstida og i de etterlengtede fridagene koser vi oss litt ekstra. Husk at lykkepromillen ser annerledes ut med barneøyne.

Årets Julegave til Koppang Fra ALTI-Kjeden – Lynladere til Koppang

Lederen på Øiensenteret Hans Georg Helberg kan fortelle at  det er inngått en avtale med mellom Øiensenteret som forvaltes av Altikjeden og BKK om etablering og drift av Lynladere.

Koppangsøyene blir Utvalgt kulturlandskap

Sammen med fem andre kulturlandskap blir Koppangsøyene en del av totalt 51 Utvalgte kulturlandskap fra 2023.

Bygdebøkene er overlevert

Bygdebokforfatter Vegard Sæther overrakte de to siste bindene av Grend og slekt, bygdebok for Stor-Elvdal til ordfører Even Moen.