Endringer i smitteverntiltak

Regjeringen fattet vedtak om endringer i koronatiltakene, lørdag 12. februar. Alle endringene gjelder fra kl. 10.00 lørdag 12. februar 2022

Nå kan du søke sommerjobb i Stor-Elvdal kommune

Sommerjobber i Stor-Elvdal kommune – 20 % høyere lønn innen helse

Homenet bygger fiber i Stor-Elvdal

På bakgrunn av stor pågang og interesse fra lokale initiativtakere har Homenet nå begynt å ta imot bestillinger fra boligområder og traseer i området mellom Koppang og Rena. Dette er i hovedsak boligområder som ligger grisgrent til, hvor behovet og interessen for ny infrastruktur er stor.

Utlysning av aktivitetstilskudd til grendene med søknadsfrist 20.02.2022

Kommunestyret har i budsjettet for 2022 bevilget kr 150 000 til fordeling blant lokale samfunnshus/grendehus og grendeutvalg/bygdeutvalg/Velforeninger i grendene. Tilskuddene er øremerket tiltak som fremmer aktivitet, dugnadsånd, trivsel og tilhørighet i hele Stor-Elvdal kommune.

Lettelser i Covid-19 tiltakene

Regjeringen har gjennomført lettelser i de nasjonale Covid-19 tiltakene. Stor-Elvdal kommune ønsker med dette å dele en oversiktlig liste til våre innbyggere og besøkende. Vi håper denne er avklarende.

Kulturnytt for februar

Kulturnytt kommer også ut i papirform. Vil du ha en kjapp oversikt over arrangementer og aktiviteter kan du hente et eller flere eksemplarer hos Stor-Elvdal bibliotek.

Slik utfører du selvtest

Testregime og selvtesting endres

Innspill-kaffe på biblioteket

Takk til alle som var innom og slo av en prat med 6. april. Vi fortsetter møtepunktet 5. mai. Hjertelig velkommen til en uformell prat over en kopp kaffe.

Varsel om vindkast på oransje nivå

Varselet gjelder hele Innlandet, fra 29. januar til 30.januar. Det er meldt om kraftig vind i Innlandet. Vær forberedt på at strøm, internett og telefoni kan forsvinne i kortere eller lengre perioder. Veier kan bli ufremkommelige.

Gjenåpning av Stor-Elvdal kommunale kino

Stor-Elvdal kommunale kino i Storstua har siden 14.november ikke hatt visning av kinofilmer på grunn av tekniske problemer med kinosystemet. Etter en omfattende reparasjonsprosess kan kinoen åpnes igjen og vil holde tre visninger førstkommende søndag i januar.