Varsel om støyende arbeid langs rørosbanen

Varsel om støyende arbeider i forbindelse med ballastsupplering og sporjustering på jernbanenettet i Område Nord sesong 2021.

Lokal vinner i drikkekartong-lotteriet!

Laila J Laurentz, Koppang, har vunnet 10.000 kroner i kartonglotteriet. Kartongen ble trukket ut blant tusenvis av andre drikkekartonger hos FIAS og blant kartonger fra hele landet nå i september. ”Skyll og brett” kartonger har dermed blitt til en gevinst på 10.000 kroner til en lokal vinner i drikkekartonglotteriet. Innsamlingen er en del av den kommunale renovasjonsordningen.

Oppdatering Koronavirus 19.04.21

Stor-Elvdal kommune følger nasjonale koronatiltak. Vi anbefaler allikevel fortsatt bruk av munnbind der man kommer tett på andre folk som for eksempel i butikker, bensinstasjoner og serveringssteder.

Ledig stilling (vikariat) hos Konsek Øst IKS

Grunnet permisjon i vår bedrift søker vi etter konsulent i 80 % stilling i ett års vikariat. Det kan bli mulighet for fast ansettelse. Arbeidssted er på vårt kontor i Fjellgata 4 i Kongsvinger.

Ordføreren takket smittevernlege Tone Hagen for innsatsen

Ordfører Even Moen troppet opp hjemme hos fungerende smittevernlege Tone Hagen med en oppmerksomhet fra Stor-Elvdal kommune.

Kompensasjonsordning

Stor-Elvdal Kommune mottatt 250.000 kr fra kommunal- og moderniseringsdepartementet til kommunal kompensasjonsordning for lokale virksomheter.

Takk til alle innbyggere og tilreisende som har fulgt påbudet om bruk av munnbind i påsken!

​Ingen nye smittetilfeller er påvist i Stor-Elvdal etter påske.

Lyst til å jobbe i Stor-Elvdal kommune?

Det er utlyst  ledige stillinger innen flere sektorer i kommunen.

Regjeringen innfører strengere nasjonale tiltak

For å hindre at smitten skal spre seg til områder i landet med lite smitte, innfører regjeringen etter råd fra Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet strengere nasjonale tiltak. Tiltakene trer i kraft fra midnatt, natt til torsdag 25. mars og gjelder inntil videre. Det skal gjøres en ny vurdering innen 12. april.

Positivt årsresultat for Stor-Elvdal kommune i 2020

Stor-Elvdal kommune har nå oversendt regnskapet for 2020 til revisjon. Her ligger det an til at kommunen får et netto driftsresultat på 8,3 millioner kroner (2,90 %) i pluss for 2020.